Ultima oră
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off

Răzvan Lucescu a dat verdictul în cazul jucătorului pe care Edi Iordănescu nu l-a convocat. „E un jucător super talentat, decisiv în multe momente”

Echipa nationala Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21532808/2/fc-cfr-1907-cluj-sa-universitatea-craiova-superliga-superbet-16-03-2024.jpg

Răzvan Lucescu a vorbit despre absenţa lui Alexandru Mitriţă din lotul naţionalei României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Alexandru Mitriţă este unul dintre cei mai buni jucători din Superliga, dar se pare că Edi Iordănescu a decis să îl lase acasă pentru cele două meciuri amicale din luna martie.

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, nu a vrut să comenteze decizia luată de selecţionerul României, dar a dezvăluit principalele aspecte la care jucătorul de 29 de ani ar mai avea de lucrat, pentru a putea fi convocat la EURO 2024.

„Nu pot spune dacă trebuie să fie la naţională sau nu. Pot să zic că Mitriţă e un jucător super talentat, decisiv în multe momente.

Cred că ar trebui să se lupte mult mai mult cu el însuşi şi să fie mai participant în momentele în care echipa nu are mingea. Cedează uşor, mai ales în momentele grele. Una e la Craiova, alta e la PAOK, unde sunt şi alţi jucători foarte talentaţi.

Din punctul meu de vedere a cedat uşor şi nu a luptat în unele momente. Dacă el nu porneşte cu ideea asta de luptă...Eu mi-am dorit foarte tare ca el să rămână aici, dar a fost adus împrumut. La momentul acela patronul a luat o decizie de a merge pe tineri. Un jucător exploziv, care face diferenţa.

Un jucător ca el, cu viteza lui, poate să evite contactele. Asta e singura lui problemă, cedează uşor la momentele de dificultate, atunci când trebuie să se lupte”, a spus Răzvan Lucescu la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri