Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Răzvan Lucescu, dezvăluiri despre rivalitatea cu echipa lui Becali şi duelul din Cupa UEFA, în 2006: „FCSB e Steaua!”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20555943/1/noname.jpg

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, şi-a adus aminte de un episod dureros din carieră, provocat de Steaua, dar şi despre rivalitatea cu acest club, despre care susţine că nu mai există.

„La sfârşitul jocului cu Steaua din sferturile de finală ale Cupei UEFA am încercat să îi fac pe jucători să fie pregătiţi pentru meciurile care urmau fără să ne plângem pe umeri. Acum pot să spun relaxat că nu urăsc Steaua. Sentimentele unui tânăr nu pot fi controlate.

Tinerii sunt idioţi şi simt nevoia să facă lucruri care să şocheze. Eram acel suporter înnebunit din spatele tatălui meu, care îl susţinea vehement. Privesc înapoi cu un zâmbet în colţul gurii.

Sunt antrenor de fotbal şi trebuie să existe respect faţă de celelalte echipe. După meci trebuie să lăsăm aceste lucruri. FCSB pentru mine e Steaua”, a spus Răzvan Lucescu, la Kanal D. 

În 2006, Steaua a obţinut o victorie de răsunet în sferturile de finală din Cupa UEFA, chiar în faţa marii rivale Rapid. Scorul a fost 1-1 în tur, pe Giuleşti, iar în retur 0-0. Graţie golului marcat în deplasare, „roş-albaştrii” s-au calificat mai departe.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele