Ultima oră
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat
Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi

Reacţia lui Iuliu Mureşan la nemulţumirea lui Deian Sorescu privind restanţele salariale. "Nu avem voie, aşa e legea. Sigur creşte preţul lui" EXCLUSIV

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20335493/1/iuliu-muresan.jpg

Deian Sorescu, căpitanul echipei Dinamo, este golgheterul detaşat al Ligii 1, cu 5 reuşite. În meciul Dinamo – Academica Clinceni, 3-1, în direct pe Look Sport, Sorescu a înscris de două ori. La finalul partidei, mijlocaşul şi-a manifestat nemulţumirea pentru faptul că nu şi-a primit restanţele salariale, iar alţi colegi au încasat bani.

La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, Iuliu Mureşan, director executiv la Dinamo, a anunţat că niciun jucător n-a încasat bani din urmă de la club, ci de la fani.

Deian Sorescu (23 de ani) este cel mai valoros jucător din lotul echipei Dinamo, fiind cotat la 1,4 milioane de euro. Căpitanul ‘roş-albilor’ este golgheter detaşat după trei etape din Liga 1, cu 5 reuşite, următorii jucători având câte două goluri.

"Noi, clubul, nu putem să plătim restanţe financiare la nimeni. Putem plăti doar de la intrarea în insolvenţă, nu din urmă. Aşa e legea insolvenţei. Nu avem voie, e interzis. Nu ştiu la ce se referea Sorescu. Eu şi clubul sigur nu am plătit.

Sigur creşte preţul lui Sorescu şi nu numai al lui. Eşanu, Giafer au jucat extraordinar azi, parcă joacă de 10 ani în Liga 1. La fel Borcea, Creţu. Am avut mulţi jucători Under 21 pe teren. Mă bucur că aceşti copii se integrează alături de jucătorii cu experienţă. Sigur că Deian, prin golurile lui, ai şanse mari să câştigi orice partidă, dar contează jocul tuturor", a spus Iuliu Mureşan, în cadrul emisiunii 'Fotbal Look' de la Look Sport.

Conducătorul de la Dinamo a anunţat că Alexandru Răuţă şi-a retras memoriul depus la FRF, iar negocierile cu Paul Anton continuă.

"Răuţă şi-a retras memoriul, a semnat un contract cu clubul. Încercăm să-l convingem şi pe Paul Anton. În primul rând, îl aşteptăm să revină, pentru că e accidentat. Dar e un jucător foarte bun, pe care îl respect foarte mult. Cred că este cel mai bun închizător din Liga 1, toate mingile trec pe la el", a declarat Iuliu Mureşan.

Rezumatul meciului Dinamo - Clinceni 3-1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele