Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Reacţia Universităţii Craiova, după ce Jovan Markovic s-a accidentat în amicalul dintre România U21 şi Spania U21

CS Universitatea Craiova Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20868159/1/mar.jpg

Veste proastă pentru Universitatea Craiova, după partida amicală dintre România U21 şi Spania U21, scor 4-1 pentru iberici. Din păcate, în jocul de la Cluj s-a accidentat Jovan Markovic, care a ieşit după numai 35 de minute. Atacantul din Bănie nu a terminat nici măcar prima repriză pe teren, astfel că ar putea absenta din următoarea partidă pe care U. Craiova o va juca în SuperLiga României, cu FC Voluntari, care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Cu siguranţă, Jovan Markovic va face anumite analize începând de mâine, pentru a vedea cât de gravă e accidentarea, iar apoi va afla şi cât va absenta, dacă se va întâmpla asta. O reacţie din partea Universităţii Craiova a venit de la preşedintele Sorin Cârţu.

E rău că s-a accidentat, rău pentru meciul cu Voluntari”, a declarat Sorin Cârţu, conform Fanatik.

România U21, eşec la scor cu Spania U21

Echipa naţională de tineret a României a pierdut amicalul de la Cluj, vineri, scor 1-4 cu echpa similară a Spaniei. A fost primul meci din al doilea mandat al lui Emil Săndoi la naţionala U21.

Pe Cluj Arena, Spania a deschis scorul în minutul 8, prin Abel Ruiz, şi şi-a majorat avantajul în minutul 16, când a înscris, din nou, Abel Ruiz. În minutul 35 atacantul român Jovan Markovic s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit. Riquelme a ridicat scorul la 3-0 pentru iberici în minutul 80. România a redus din diferenţă prin Miculescu, în minutul 86. Rezultatul final a fost stabilit de Riquelme în minutul 90.

  • ROMÂNIA U21: R. Popa - A. Dumitrescu (Coubiş 90), Drăguşin (A. Pitu 90), Racoviţan, Ţicu - Screciu, Lixandru (Miculescu 61) – Sefer (Grameni 61), L. Munteanu (Işfan 61), Petrila (Oct. Popescu 69) – Markovic (Birligea 35, Dican 90).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt