Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii

Recompensă fabuloasă primită de un luptător, după ce a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20360160/1/sad.png

Luptătorul Abdulraşid Sadulaev a declarat că parlamentarul Magomed Gadzhiev l-a premiat cu un milion de dolari pentru medalia de aur obţinută la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

“Vreau să îi mulţumesc compatriotului meu din districtul Charodinski, deputatul Magomed Gadzhiev, care a decis să mă încurajeze cu un milion de dolari pentru triumful de la Olimpiada de la Tokyo. Nici antrenorul meu Shamil Omarov nu a fost uitat. În schimb, eu şi antrenorul meu vom încerca să menţinem ştacheta ridicată şi să îi bucurăm pe fani cu noi victorii”, a afirmat sportivul pentru RIA Novosti.

Abdulrashid Sadulaev a obţinut aurul olimpic la Tokyo la lupte libere, la categoria 97 kg. El a urcat pe prima treaptă a podiumului şi la JO de la Rio, la 86 kg.

La Tokyo, a concurat la categoria 97 kg şi românul Albert Saritov, care nu a trecut de optimi.

În februarie 2020, Saritov şi Sadulaev au fost adversari în finala categoriei 97 kg la Campionatele Europene. Învingător a fost Sadulaev.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele