Ultima oră
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului

Regretă Ladislau Boloni că nu a redevenit selecţionerul României? Răspunsul sincer al antrenorului

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21404587/1/profimedia-0102069460.jpg

Ladislau Boloni, antrenorul care a promovat cu Metz în Ligue 1, cu care se află pe locul 9 în clasamentul din prima ligă franceză, nu regretă că nu a redevenit selecţionerul României, chiar dacă echipa naţională s-a calificat la Campionatul European din 2024 sub comanda lui Edward Iordănescu.

Ladislau Boloni, cu gândul doar la Metz

Boloni a fost favoritul FRF să îl înlocuiască pe Mirel Rădoi, însă negocierile aflate într-un stadiu avansat la acea vreme au picat, deoarece tehnicianul a fost nemulţumit de anumite clauze care îi permiteau lui Răzvan Burleanu să renunţe la serviciile sale.

”Eu nu am cum să nu ţin cont de ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti (n.r. - discuţiile cu Răzvan Burleanu) şi după Bucureşti. Tinând cont de aceste două lucruri pot să spun că nu îmi pare rău că am ales Metz. (n.r. - Nu aveţi niciun regret?) Nu. Pentru a avea viitor, trebuie să ai prezent.

Mă concentrez pe prezent. Parcă aici (n.r. - în Franţa) mă simţeam mai sigur pe picioare decât acasă. Aici sunt sigur că depind doare de munca mea. Sunt fericit că m-am întors în locul din care am plecat (n.r. - ca antrenor), a declarat Ladislau Boloni, conform Fanatik.

Ladislau Boloni (70 de ani) a fost selecţionerul naţionalei României între iulie 2000 şi iunie 2001.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt