Ultima oră
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Remiză albă în FCSB - Nordsjaelland, deşi ”roş-albaştrii” au evoluat peste 30 de minute în superioritate numerică! Vicecampioana, salvată de bară în minutul 90 +2

FCSB Publicat pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21278928/2/fcsb-nordsjaelland-preliminarii-conference-league-10-08-2023.jpg

FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5. După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu, fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalty, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+2, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

 

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.


FCSB - Nordsjaelland 0-0

Echipele de start:

  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Djokovic, Ov. Popescu, Olaru - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
  • Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Panţîru, Haruţ, Oct. Popescu, Lixandru, Edjouma, V. Gheorghe, Şut, Nghezana, Radaslavescu
  • Antrenor: Elias Charalambous
  •  
  • Nordsjaelland (4-3-3): Hansen - Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew, Frese - Diomande, Tverskov, Dorgeles - Nuamah, Invartsen, Osman 
  • Rezerve: Eriksson - Nygren, M. Hansen, Marxen, Hey, Sertdemir, Antman, Svensson, Coulibaly, Schandorff, Barslund, Munchk 
  • Antrenor: Johannes Hoff Thorup

Min. 90 + 7: Fluier final! Meciul se termină 0-0!

Min. 90 + 5: Edjouma reia cu capul dintr-o poziţie imposibilă pe lângă poartă centrarea lui Darius Olaru.  

Min. 90 + 2: Bară pentru Nordsjaelland! Nygren execută o lovitură liberă de la aproximativ 23 de metri. Mingea deviată de zid cade de transversala porţii apărate de Târnovanu, care respinge în corner pentru singuranţă, fiind presat de un adversar. 

Min. 90 + 1: Vlad Chiricheş primeşte cartonaşul galben pentru a stopa prin fault o acţiune extrem de periculoasă a danezilor. 

Min. 88: Edjouma primeşte cartonaşul galben. 

Min. 85: Ocazie pentru Nordsjaelland! Chiricheş blochează cu şansă şutul lui Antman, care pică pe plasa porţii celor de la FCSB. 

Min. 82: Dublă schimbare la Nordsjaelland: ies Jensen-Abbew şi Nuamah, intră Marxen şi Coulibaly.

Min. 75: Florinel Coman a încercat o execuţie elegantă la colţul lung, însă mingea s-a dus pe lângă poarta oaspeţilor. 

Min. 74: Schimbare la FCSB: intră Edjouma în locul lui Djokovic. 

Min. 73: Florinel Coman primeşte cartonaşul galben pentru proteste. Vlad Chiricheş a fost faultat în atac în propriul careu, iar oaspeţii au finalizat periculos peste poarta lui Târnovanu. 

Min. 72: Djokovic reclamă şi el un penalty. Mijlocaşul ”roş-albaştrilor” a fost împins uşor în careul advers, însă arbitrul a considerat contactul insuficient pentru acordarea unei lovituri de pedeapsă. 

Min. 70: Darius Olaru este aproape să îi sufle mingea lui Hansen, însă portarul oaspeţilor se redresează în ultima clipă. Olaru cere un penalty. 

Min. 68: Ocazie pentru Nordsjaelland! Nuamah şutează la colţul scurt după ce a driblat doi jucători ai bucureştenilor, însă Târnovanu este din nou la post şi reuşeşte să respingă. 

Min. 63: Târnovanu reţine fără emoţii şutul din afara careului expediat de Villadsen. 

Min. 61: Schimbare la FCSB: iese Andrea Compagno, intră Valentin Gheorghe. 

Min. 59: FCSB va juca în superioritate numerică din acest minut! Octavian Popescu este faulat de către Nagalo, care a primit al doilea avertisment din joc. 

Min. 56: Dublă schimbare la Nordsjaelland: ies Invartsen şi Osman, intră Nygren şi Antman.  

Min. 49: Schimbare la Nordsjaelland: intră Svensson, iese Dorgeles. 

Min. 47: Moment periculos pentru oaspeţi! Pantea are o intervenţie salvatoare în faţa lui Osman.

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la pauză la FCSB: iese Cordea, intră Octavian Popescu. 

Min. 45 + 1: La pauză scorul este 0-0!

Min. 33: Diomande, căpitanul oaspeţilor, trimite violent către poarta lui Târnovanu, însă o face imprecis, mult peste ţintă. 

Min. 32: Nagalo primeşte primul cartonaş galben al meciului pentru un fault la Andrea Compagno. 

Min. 29: Moment ciudat cu căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru, în prim-plan. Acesta ia mingea în mână crezând că va primi lovitură liberă până ca centralul să fluiere, însă arbitrul le oferă posesia oaspeţilor pentru henţ. Olaru scapă fără cartonaş galben. 

Min. 27: Ocazie pentru Nordsjaelland! Nuamah, scăpat la 16 metri în poziţie centrală, şutează lamentabil pe lângă poarta ”roş-albaştrilor”.

Min. 19: Andrea Compagno încearcă să îl surprindă cu un lob pe portarul advers de la mare distanţă, însă execuţia este slabă şi Hansen nu are probleme. 

Min. 9: Andrea Compagno, aflat în ofsaid, deviază peste poartă centrarea furnizată de către Andrei Cordea.

Min. 5: Nordsjaelland are prima mare ocazie de gol a meciului! Portarul Ştefan Târnovanu îşi salvează pentru prima dată echipa în meci, la lovitura de cap expediată de către Frese. 

Min. 2: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman saltă balonul pentru Andrea Compagno. Vârful italian se demarcă bine, însă trimite din voleu peste poarta adversă. 

Min. 1: A început meciul!


Joi, de la ora 21:30, FCSB joacă împotriva danezilor de la Nordsjaelland în turul trei preliminar Conference League. Partida poate fi urmărită live text pe PrimaSport.ro

După ce au câştigat primele şase partide ale sezonului, "roş-albaştrii" au un moral extraordinar.

La aceste rezultate se adaugă şi faptul că trupa patronată de Gigi Becali va juca din nou în Ghencea.

La fel ca FCSB şi Nordsjaelland are victorii pe linie. În primele trei etape ale primei divizii daneze, Nordsjaelland a adunat nouă puncte şi are o medie de peste 3 goluri marcate pe meci.

Cu ocazia acestei duble manşe, FCSB poate spăla ruşinea din sezonul trecut, atunci când în decurs de şapte zile au pierdut, cu scorul de 5-0, ambele partide cu o altă echipă daneză, Silkeborg.

Dacă va reuşi să treacă de danezi, FCSB se va duela în play-off cu învingătoarea dublei manşe dintre Sabah Baku şi Partizan Belgrad.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele