Ultima oră
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia

Revenirea aşteptată la FCSB se produce la jocul cu Sepsi

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21525975/1/ngezana.jpg

FCSB primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul primei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga României pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Siyabonga Ngezana (26 de ani) revine în lotul FCSB-ului, cel mai probabil va fi titular duminică seara. Fundaşul central sud-african a fost suspendat la meciul cu Rapid, iar lipsa sa a fost resimţită din plin în compartimentul defensiv al formaţiei antrenate de Elias Charalambous.

Înaintea primei etape din play-off, FCSB este lider, cu 28 de puncte, la 4 puncte de Rapid, care ocupă locul secund, şi de 5 CFR Cluj, care încheie podiumul clasamentului. "Roş-albaştri" au fost învinşi în ultima etapă a sezonului regular de giuleşteni, scor 4-0, şi nu îşi mai pot permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Sepsi a reuşit calificarea în play-off în urma victoriei cu Petrolul din ultima etapă şi a rezultatului de egalitate din partida FC Voluntari - U Cluj. Covăsnenii ocupă locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu Farul Constanţa.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria FCSB-ului, scor 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele