Ultima oră
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”

Roger Schmidt, posibil antrenor la Benfica din sezonul viitor

Primeira Liga Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/20687274/1/rs.jpg


Următorul antrenor al echiipei Benfica, sfertfinalista Ligii Campionilor în acest sezon, va fi cel mai probabil tehnicianul german Roger Schmidt, care conduce PSV Eindhoven din 2020.
 
Cotidianul A Bola a dezvăluit o notă adresată Comisiei Pieţelor şi Valorilor Mobiliare în care clubul de la Lisabona „confirmă că a ajuns la un acord cu Roger Schmidt pentru a-şi asuma comanda tehnică a echipei din sezonul viitor. Negocierile cu antrenorul german continuă în vederea finalizării contractului care nu a fost încă oficializat. »
 
Clauzele contractului nu au fost avansate, dar A Bola crede că antrenorul în vârstă de 55 de ani va semna un contract valabil două sezoane cu opţiune suplimentară.
mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele