Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

România - Suedia 1-1. ”Tricolorii” ratează prezenţa la turneul final al Campionatului European U17

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21536606/1/romania-u17-suedia-u17-turneul-european-de-elita-2024-26-03-2024.jpg

Naţionala U17 a României a remizat, marţi, scor 1-1, cu echipa similară a Suediei, în grupa 2 a Turului de Elită Under 17, ultima rundă înaintea Campionatului European.

Astfel, echipa pregătită de Nicolae Roşca a ratat calificarea la turneul final.

După o înfrângere cu Ţara Galilor şi remiza înregistrată contra Bulgariei, România a remizat şi contra Suediei, scor 1-1, în ultimul meci de la  Turul de Elită pentru Campionatul European.

Tricolorii au fost conduşi pe final, după ce Bozicevic a deschis scorul în minutul 85, dar au restabilit egalitatea prin reuşita lui Petculescu, care a înscris în ultimul minut de joc regulamentar cu un şut plasat din apropierea punctului de la 11 metri.

În celălalt meci din grupă, Ţara Galilor a învins Bulgaria cu 2-1. România ratează astfel calificarea la turneul final care va avea loc vara aceasta în Cipru, terminând grupa pe locul al treilea.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri