Ultima oră
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”
Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună” Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună”
Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească” Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească”
FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului

S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21575406/1/man.jpg

Edi Iordănescu are probleme serioase înainte de Campionatul European.

Faptul că Moruţan va rata turneul final este o certitudine, dar pe această listă a indisponibililor s-ar mai putea afla şi alţi jucători.

Dennis Man nu a putut juca din cauza unei accidentări în ultimul meci din Serie B al celor de la Parma. Cei de la GSP vine cu veşti bune. Este vorba despre o o inflamaţie musculară.

Perioada de recuperare este cuprinsă între 7 şi 10 zile, astfel, turneul final nu e periclitat, iar Edi Iordănescu poate răsufla uşurat.

Probleme tot mai mari cu accidentările la naţională! Andrei Burcă este suspect de ruptură musculară!

Conform Fanatik, Edi Iordănescu aştaptă acum RMN-ul, dar veştile venite din Arabia Saudită nu sunt îmbucurătoare.

Andrei Burcă a fost titular incontestabil, alături de Drăguşin, în centrul apărării, pe toată durata campaniei de calificare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele