Ultima oră
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”
Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final
VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”

S-a decis! Ce se întâmplă cu galeria Rapidului după arestarea lui Liviu Ungurean

Rapid Publicat pe 19 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21529124/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-2.jpg

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut, săptămâna trecută, 16 suspecţi în dosarul care vizează folosirea de materiale interzise in timpul meciurilor jucate de echipa de fotbal Rapid. Printre cei reţinuţi se numără Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei echipei.

"Bocciu" nu va fi înlocuit de galeria Rapidului

Imediat după cele întâmplate, Victor Angelescu, acţionarul minoritar al rapidului, a anunţat că Gigi Corsicanu îi va lua locul lui Liviu Ungurean în poziţia de lider al galeriei.

Totuşi, Gigi Corsicanu a dezvăluit că Bocciu nu va fi înlocuit de fanii giuleşteni, decizia finală privind conducerea peluzei urmând să fie luată după ce va avea loc recursul şefului de galerie.

"Unele informaţii sunt eronate. Victor Angelescu a declarat că e o schimbare de lider. Nu se pune problema să se facă nimic. Până se judecă recursul lui Ungurean, nu se va face nimic. Este o normalitate să îi dăm şansa omului care a muncit şi a făcut lucruri bune.

Vom lua o hotărâre după această decizie. O să avem timp să ne organizăm. Eu nu mai pot să fac asta. Nu e frumos din partea mea să fac asta!", a declarat Gigi Corsicanu, conform Digi Sport.

Patronul Rapidului, atac frontal la galeria giuleştenilor: "Nu afectează echipa! A fost un şoc pentru toţi!"

Victor Angelescu a oferit mai multe declaraţii şi a fost şocat că galeria Rapidului nu a cântat deloc la meciul cu Farul. El consideră că decizia galeriei rapidiste nu a fost prea inspirată.

"Nu vreau să ne cramponăm în arbitraj. Eu foarte rar spun… am venit la Rapid şi datorită galeriei. E prima dată când cred că iau o decizie greşită. Mă aşteptam să îşi susţină liderul, puteau să o facă 10 minute, 20 de minute…

Dar nu se poate să fie toată peluza plină, dar tu să nu cânţi. Au pierdut şi nu înţeleg de ce să nu cânţi. Nu a fost o decizie proastă, ci extrem de proastă. Nu afectează echipa. Pe mine m-a şocat acest lucru.

Avem cea mai frumoasă galerie, de departe. Dar au luat cea mai proastă decizie. După 20 de minute trebuiau să cânte mai tare ca niciodată. Nu dacă dispare un om, nu mai cântă nimeni. 

Nu cred că am pierdut doar la fotbal. A afectat şi vestiarul ce s-a întâmplat. A fost un şoc pentru toţi. Apoi, liderul de galerie a fost reţinut. Liviu Ungurean este o pierdere pentru noi, am pierdut şi galeria la acest joc.

 

Să joci pe Giuleştiul plin şi să se audă 200 de jucători de la Farul nu s-a mai întâmplat. Am avut şi un arbitraj nepotrivit. Am ratat foarte mult, Farul a jucat mult mai bine ca în sezonul regulat", a spus Victor Angelescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele