Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

S-a renunţat la acuzaţiile împotriva lui Mason Greenwood, respectiv tentativă de viol şi agresiune

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21003092/1/mg.png

Poliţia britanică a anunţat joi că procedurile legale împotriva atacantului de la Manchester United, Mason Greenwood, care fusese acuzat de tentativă de viol şi agresiune, au fost abandonate.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, „care a fost arestat şi urmărit penal într-o anchetă deschisă în ianuarie 2021, nu se mai confruntă cu acuzaţii penale”, a declarat poliţia din Greater Manchester într-un comunicat.

Mason Greenwood a fost arestat în ianuarie 2022, după ce a fost acuzat de viol şi agresiune de către o femeie. El a fost apoi arestat din nou de poliţie pentru încălcarea controlului său judiciar. Această nouă arestare a precipitat în cele din urmă trimiterea fotbalistului în instanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele