Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21585987/1/la-liga.jpg

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a renunţat joi, în apel, la sancţionarea clubului Atlético Madrid cu închiderea parţială a stadionului la două meciuri ca urmare a scandărilor rasiste ale unui suporter madrilen la adresa jucătorului Nico Williams, de la Athletic Bilbao, la sfârşitul lunii aprilie, pe "Metropolitano", relatează AFP.

Într-un comunicat, RFEF a anunţat că renunţă la sancţiunea împotriva lui Atlético Madrid şi a lăudat, de asemenea, "colaborarea activă" a clubului spaniol, care a făcut apel împotriva închiderii parţiale a stadionului său pentru următoarele două meciuri din campionat şi a unei amenzi de 20.000 de euro.

Sancţiunea a fost dictată în urma unui incident care a avut loc în timpul meciului cu Athletic Bilbao (3-1), din etapa a 33-a din La Liga. Internaţionalul spaniol Nico Williams a fost vizat de strigăte de maimuţă în momentul în care se pregătea să execute un corner, iar meciul a fost întrerupt pentru câteva minute când a raportat arbitrului incidentul.

Autorul a fost identificat de camerele de luat vederi de pe stadion şi predat poliţiei după meci. Ulterior, el a primit o interdicţie din partea clubului madrilen, care i-a suspendat abonamentul pe Metropolitano.

Joi, Federaţia Spaniolă de Fotbal a salutat condamnarea rapidă de către club a insultelor, pe care le-a calificat drept "un incident izolat comis de un singur individ (...) şi nu de un grup nedeterminat", ceea ce, în opinia sa, justifică anularea oricărei sancţiuni.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele