Ultima oră
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla” VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu
”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia  | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21587193/1/chindia-targoviste-csa-steaua-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-8-08-2023.jpg

Blocată în liga secundă, CSA Steaua ar putea să rămână fără drept de promovare şi în sezonul viitor.

Situaţia este de-a dreptul fără noimă. De exemplu, Corvinul Hunedoara a făcut demersurile pentru obţinerea licenţei la câteva luni de la promovarea în eşalonul secund. Pe de altă parte, în Ghencea nu se întâmplă nimic în acest sens de trei ani!

Fanii Stelei nu au mai suportat şi au ieşit public cu un mesaj foarte dur.

"Ne-am săturat de minciuni şi de oameni slab pregătiţi. Nimeni nu ştie cine decide de fapt soarta clubului Steaua, de ce nu există performanţă şi de ce cel mai mare brand al ţării, singura echipă cu adevărat de aur a fotbalului românesc, a ajuns batjocura unor politicieni şi chiar a multora dintre angajaţii MApN.

Nu există niciun angajat al MApN sau manager al clubului dispus să vorbească public cu oamenii, presa şi în special suporterii.

La Steaua este nevoie de un management adevărat, de comunicare, nu de secretari de stat care caută soluţii pentru infractorii României, angajaţi care urmăresc doar venituri personale.

Uitaţi-vă la managerii din ultimii ani, ce performanţe există la Steaua? Cum să găsească aceştia soluţii reale pentru un asemenea club?

În ultimul an, aproape toţi conducătorii din Liga a II-a au avut mai multe apariţii la televizor sau în presa scrisă decât toţi managerii şi preşedinţii clubului din ultimii 7 ani la un loc.

Cum să fii manager la aproape 40 de secţii şi să nu ai nicio formă de comunicare, marketing, şi să te afli într-o disperare de a evita presa, de a-ţi asuma viitorul clubului sau al secţiilor şi de a avea o comunicare civilizată cu suporterii?

Închipuiţi-vă că legendele copilăriei noastre sunt chemate acum la festivităţi închise publicului şi minţite în faţă, cum că 'se caută soluţii, în timp ce, de fapt, totul este doar la o semnătură distanţă.

Nu este nevoie de mai mulţi bani, nu este nevoie neapărat de o schimbare a legii, nu este nevoie ca un întreg minister să caute o soluţie, un minister ce se numeşte Ministerul Apărării Naţionale.

Este trist că Steaua a ajuns să fie batjocorită chiar de cei care ar trebui să o apere", au transmis fanii Stelei pentru iamsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele