Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Sepsi, cheltuieli ridicate cu instalaţia de încălzire a gazonului. Săptămânal plăteşte 7.000 de euro

Sepsi OSK Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19914336/2/rps2050.jpg

Echipele din Casa Liga 1 au probleme din pricina condiţiilor meteo din ultimele zile, astfel că sunt nevoite să plătească bani buni pentru ca terenurile să se prezinte în cele mai bune condiţii. Sepsi, de exemplu, plăteşte în fiecare săptămână, în jur de 7.000 de euro numai pentru instalaţia de încălzire a gazonului.

Dat fiind faptul că la Sfântu Gheorghe se înregistrează printre cele mai mici temperaturi din România iarna, Sepsi a fost nevoită ca în această perioadă să ţină pornită instalaţia de încălzile în fiecare zi, 24 de ore din 24.  

Sunt temperaturi scăzute, e adevărat! Au fost generaţii, pe timpuri, când s-a jucat pe terenuri impracticabile, cu ger şi aşa mai departe.

Acum jucăm din trei în trei zile şi este foarte dificil. La Viitorul am văzut un teren bun, a mers instalaţia… Şi noi am dat drumul la instalaţie cu CFR Cluj. Instalaţia a pornit pe 4 ianuarie, la reunire, şi merge continuu. Nu o vom opri. Am jucat cu CFR Cluj la -11 grade Celsius.

Mă deranjează că n-am jucat din trei în trei zile când era cald, dar noi ştim să ne plângem. Nu mai contează acum! Vara jucăm pe caniculă la ora 13-14, acum jucăm seara târziu când e ger. Puteam juca în toamnă mai multe meciuri în intermediare.

Sunt bani foarte mulţi la instalaţia de încălzire, e vorba de peste 100.000 lei lunar. E un criteriu de licenţiere! Sunt destui bani, nu toţi îşi permit.

Dacă e nevoie s-o ţinem pănă în martie, o vom ţine până atunci deschisă. La Botoşani, la un meci de weekend, am dat drumul o săptămână, costăa cam 7-8.000 de euro săptămânal”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Sepsi, pentru ProSport.

Până la finalul lunii februarie, când probabil instanţia va funcţiona tot la capacitate maximă, Sepsi mai are de jucat patru meciuri acasă, cu Astra, FC Voluntari, Poli Iaşi şi Academica Clinceni. Confruntările vor fi transmise pe canalele Look!

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele