Ultima oră
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”
VIDEO | Udinese - Empoli 1-1. Trupa lui Răzvan Marin e egalată în minutul 90+14 şi e pe loc retrogradabil VIDEO | Udinese - Empoli 1-1. Trupa lui Răzvan Marin e egalată în minutul 90+14 şi e pe loc retrogradabil
Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”

Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”
Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga
Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”

Sferturile Champions League se decid în direct pe Look! Aici ai transmisiunile săptămânii

Champions League Publicat pe 9 mar 2020
mail-share icon Email

Marţi şi miercuri ai super meciuri pe Look Plus şi Look Sport. Manşa retur a optimilor se joacă în direct pe posturile Look, iar în această săptămână vom afla primele patru formaţii calificate în sferturi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19296514/1/liverpool-van-dijk.jpg

  • Marţi, 10 martie: Valencia - Atalanta şi Leipzig - Tottenham

Ziua de marţi propune primele două dueluri ale săptămânii din Champions League.

Atalanta merge pe terenul Valenciei după victoria confortabilă din tur, însă liliecii vor o minune. În direct pe Look Sport, de la 22:00, Valencia are de remontat înfrângerea cu 4-1 din tur.

Pe Look Plus ai Leipzig - Tottenham şi echipa lui Mourinho are nevoie de o victorie la limită pentru a se califica. Germanii s-au impus cu 1-0 la Londra şi dubla de departe de a fi decisă.

Tottenham vine însă la Leipzig cu mari probleme de lot, fără cei mai buni oameni de gol. Harry Kane şi Heung-min Son sunt accidentaţi pe termen lung, în timp ce olandezul Steven Bergwijn e incert.

  • Miercuri, 11 martie: Liverpool - Altetico şi PSG - Dortmund

Miercuri ai o zi de gală în Champions League, cu două optimi care s-ar fi putut juca fără probleme în semifinale sau finală.

De la 22:00, pe Look Plus, Liverpool trebuie să revină de la 0-1 în faţa "fortăreţei" Atletico Madrid. Oamenii lui Simeone au făcut un meci defensiv perfect în tur, însă Liverpool a arătat în numeroase rânduri că poate reveni în cele mai grele condiţii. Totuşi, trupa lui Klopp pare în pierdere de viteză în ultimele săptămâni.

Pe Look Sport, de la aceeaşi oră, avem parte de un duel care se anunţă ultra-ofensiv. PSG a pierdut cu 2-1 în Germania, însă Neymar şi Mbappe sunt gata de spectacol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri