Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Simona Halep a făcut o dezvăluire inimaginabilă! "Cel mai mare şoc din viaţa mea"

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21517214/1/simona-halep-sloane-stephens-finala-roland-garros-9-06-2018.jpg

Simona Halep a trecut cu bine peste cel mai greu moment al carierei, în această săptămână. Jucătoarea de tenis a câştigat apelul de la TAS în cazul de dopaj şi va reveni pe teren la turneul de la Miami.

Simona a vorbit, joi seară, despre situaţia prin care a trecut şi a făcut o dezvăluire incredibilă. Sportiva a spus că a trăit şocul vieţii atunci când a aflat că la un laborator din Bucureşti, aflat la 10 minute de locuinţa sa, proba ei de sânge a fost păstrată la o temperatură greşită!

”A apărut proba de sânge. A fost ceva foarte şocant. După şase luni au spus că sângele meu este în neregulă. Niciodată nu a fost ceva în neregulă la probele de sânge pe care le-am făcut. Nici nu am realizat, doar vorbeam cu avocaţii.

A fost şocant că s-a întâmplat ceva cu sângele, când totul era normal. La Lausanne eram în sală, în ziua când s-a vorbit despre sânge, erau foarte multe ecrane pe mijloc. 

Fratele meu era la două scaune lângă mine şi avocaţii lângă mine. Apare documentul şi fratele meu îmi spune că scrie în română. Când mă uit pe ecran, am văzut steagul României şi că scrie România. Nu am mai avut nimic de zis, a fost un şoc. E inexplicabil, a fost cel mai mare şoc din viaţa mea să ştiu că proba din Bucureşti, la 10 minute de unde locuiesc, a stat la o temperatură greşită. 

A stat mai mult de două ore la o temperatură greşită. Dar şi aşa, proba mea de sânge a fost în valori normale şi nu a indicat nicio urmă de dopaj”, a declarat Simona Halep, la Antena 3 CNN.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele