Ultima oră
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat
Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi
Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Simona Halep, plină de emoţii înaintea revenirii pe teren! Ce mesaj a postat fostul număr 1 WTA

Tenis Publicat pe 19 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21529207/3/simona-halep-miami-open-2024-18-03-2024.jpg

După ce a câştigat apelul de la TAS, Simona Halep va reveni pe teren la turneul WTA 1000 de la Miami, astăzi, de la ora 22:00.

Deocamdată, sportiva nu apare în ierarhia WTA, dar acest lucru se va schimba după ce turneul din Florida va lua sfârşit.

Simona Halep, mesaj emoţionant înaintea partidei de la Miami

Prima adversară a româncei după un an şi jumătate este iberica Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA). 

Va fi a treia întâlnire dintre cele două şi prima pe hard. Halep conduce cu 2-0, după ce a trecut de Badosa pe zgura de la Madrid, respectiv pe iarba de la Wimbledon. Ambele partide au avut loc în 2022.

Dacă va trece de Badosa, Simona Halep o va întâlni apoi pe belarusa Arina Sabalenka, locul 2 WTA, care joacă direct în turul doi.

Simona Halep nu şi-a putut stăpâni emoţiile înaintea revenirii pe teren după o pauză de mai bine de un an şi jumătate şi a postat un mesaj prin interemdiul reţelelor de socializare care arată acest lucru.

"Să ai curajul să speri, să îţi urmezi inima şi intuiţia. Ei, cumva, deja ştiu ce vrei tu să fii cu adevărat. Orice altceva este pe locul doi", a fost mesajul postat de Simona Halep pe reţelele sociale, citat din Steve Jobs, cofondatorul brandului Apple.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele