Ultima oră
În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”
Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

Simona Halep va evolua în România!

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21514401/1/profimedia-0844195326.jpg

Vestea momentului este reducerea suspendării Simonei Halep. TAS a decis marţi că jucătoarea de tenis are de ispăşit o pedeapsă de nouă luni, după ce iniţial a fost condamnată la patru ani de suspendare.

Cum au trecut deja nouă luni de când a început suspendarea, Simona Halep poate reveni pe teren oricând.

Când şi unde se face produce revenirea este un mister în momentul de faţă, dar un lucru este cert: Simona Halep va evolua în iunie la Cluj!

Simona Halep revine în faţa fanilor şi va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi şi Steffi Graf de la Sports Festival 2024!

Cei patru jucători de tenis vor face show pe 15 iunie, de la ora 18:00, în BT Arena din Cluj-Napoca. Meciul respectiv va marca prima partidă a Simonei în România, de după ispăşirea suspendării.

"Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aştept să mă reîntorc şi să joc acolo, alături de Andre Agassi şi Steffi Graf" a spus Simona Halep, în ianuarie, într-un interviu acordat pentru pagina de Youtube a Sports Festival.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele