Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Son, rănit în urma unei dispute între colegi, la naţionala Coreei de Sud. Ce s-a întâmplat

Staruri din fotbal Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21492686/1/tw-son.jpg

Căpitanul echipei Tottenham Hotspur şi al naţionalei Coreei de Sud, Heung-Min Son, s-a rănit la un deget în timpul unei dispute cu colegii de echipă, înainte de eliminarea ţării sale de la Cupa Asiei, relatează Reuters.

Jucătorii s-au certat în timpul unei cine în echipă înainte de înfrângerea cu scorul de 2-0 din semifinala cu Iordania, săptămâna trecută, rezultat care a prelungit aşteptarea de 64 de ani pentru un nou titlu în Cupa Asiei.

"S-a întâmplat când unii jucători tineri au mers să joace tenis de masă, iar Heung-Min Son şi alţi jucători mai în vârstă şi-au arătat nemulţumirea", a declarat miercuri un oficial al Federaţiei Sud-Coreene de Fotbal pentru agenţia de presă Yonhap. "Jucătorii au avut o dispută, iar Son s-a rănit la deget."

După revenirea de la turneul din Qatar, Son a intrat pe teren la meciul din Premier League jucat sâmbătă de Tottenham împotriva echipei Brighton & Hove Albion, având degetul arătător şi mijlociu drept bandajate împreună.

Jucătorul de 31 de ani a ajutat-o pe Spurs să obţină o victorie cu 2-1 cu o pasă de gol în minutul 90+6 pentru marcatorul Brennan Johnson.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri