Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

Sorescu ia în calcul despărţirea de Dinamo: "Nu mai vreau să rămân la nivelul acesta"

Superliga Publicat pe 6 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19958263/1/sorescu.jpg
 
Deian Sorescu (23 de ani) e din ce în ce mai convins că trebuie să plece de la Dinamo, club aflat, în continuare, într-o situaţie foarte grea.
 
Cel mai bun jucător al echipei din Ştefan cel Mare anul trecut, Sorescu a tot sperat că lucrurile se vor aşeza, dar realitatea este cu totul şi cu totul alta. Una pe care o descrie drept grea şi care-l determină să ia în calcul plecarea din Groapă: ”Am arătat bine, meritam mai mult de atât, dar acesta e fotbalul, nu avem timp să ne plângem. De mâine ne gândim la următorul meci, iar cu FCSB. E un derby, toţi se mobilizează cu Dinamo, ambiţia e dublă faţă de un meci obişnuit.
 
Situaţia în sine e grea la Dinamo. Tot ce s-a întâmplat până acum. E greu. Mă motivez când mă gândesc la mine şi mă gândesc că nu vreau să mai rămân la nivelul acesta. Mă gândesc să plec, deocamdată sunt sub contract cu Dinamo, dar vom discuta", a declarat Sorescu, după Craiova - Dinamo 1-0.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele