Ultima oră
VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul
Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită

Stadionul din Giuleşti poate găzdui meciurile României. Anunţul venit din partea staffului selecţionerului

Echipa nationala Publicat pe 8 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20668046/1/dinamo-kiev-u19-sporting-club-portugal-u19-uefa-youth-league-7-04-2022.jpg

Antrenorul portarilor echipei naţionale, Leo Toader, a declarat că noua arenă a Rapidului din Giuleşti poate reprezenta oricând o variantă pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României, în contextul în care pe Ghencea fotbaliştii de la FCSB au fost huiduiţi de ultraşii CSA Steaua în partida amicală pierdută de ”tricolori”, 0-1, contra Greciei.

Omul din stafful tehnic al selecţionerului Edward Iordănescu a recunoscut că atmosfera creată pe Ghencea i-a afectat pe ”tricolori”, care îşi doresc să simtă căldura suporterilor echipei naţionale.

”Stadionul Rapidului poate fi oricând o soluţie pentru echipa naţională. Depinde de conducerea FRF, de conducerea tehnică. Băieţii vor să simtă căldura publicului. Chiar le era dor. Nu le-a picat bine atmosfera de pe Ghencea, de la amicalul cu Grecia. Sunt şi ei afectaţi.

Băieţii sunt optimişti, Edi încearcă să insufle o filosofie nouă. Poate să fie mai pragmatic, te presează rezultatul. Lumea nu mai are răbdare. Oamenii de fotbal sunt mult mai critici. O bună critică, dar să fie realistă. Să nu ajungem la ironii, că nu fac bine. Eu am trecut prin ce trec băieţii ăştia.

Cosmin Contra avea ceva experienţă, Mirel Radoi s-a maturizat foarte mult. Toţi au venit cu placere la echipa naţională.

Unii sunt mai labili, alţii o duc. Şi, atunci, toţi au încercat să imprime, să le dea curajul, să le insufle dorinţă de a juca pentru tricoul galben.”, a declarat Leo Toader pentru PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri