Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Steaua Bucureşti - Waspo Hanovra 9-10, în Liga Campionilor la polo

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20549784/1/polo.jpg

Campioana României la polo, Steaua Bucureşti a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia Waspo Hanovra, scor 10-9, în grupa B a Ligii Campionilor.

Scorul pe reprize a fost 1-3, 2-2, 3-3, 3-2.

Principalul marcator pentru Steaua a fost Mihnea Gheorghe, cu 3 goluri.

În primele meciuri din grupa B, Steaua a obţinut următoarele rezultate: 8-14 cu  OSC Budapesta, 5-23 cu Pro Recco, scor 5-23, 6-14 cu CN Marsilia, 8-10 cu Jug Adriatic, 8-10 cu Spandau 04 Berlin şi 11-8 cu Steaua Roşie Belgrad.

După şapte etape, Steaua Bucureşti ocupă locul 7, penultimul, cu 3 puncte.

În etapa a 8-a, steliştii vor juca returul cu Waspo, în deplasare, în 25 ianuarie.

Turneul final al Ligii Campionilor va avea loc între 30 iunie-2 iulie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele