Ultima oră
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”

Ţările de Jos, amicale cu Islanda şi Canada înainte de EURO

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21517554/1/profimedia-0823474681.jpg

Naţionala Ţărilor de Jos va disputa două meciuri amicale, împotriva Canadei şi Islandei, înainte de la Campionatul European din iunie, a anunţat federaţia olandeză de fotbal.

Echipa lui Ronald Koeman, care are în grupă la turneul final Franţa, Austria şi o câştigătoare a barajului din această lună, va întâlni Canada joi, 6 iunie, şi Islanda patru zile mai târziu.

Ambele meciuri se vor disputa pe stadionul De Kuip din Rotterdam, echipa olandeză urmând să plece spre Germania după confruntarea cu Islanda.

Primul lor meci al olandezilor la Euro 2024 va avea loc la Hamburg, în 16 iunie, împotriva câştigătoarei play-off-ului A, Estonia, Finlanda, Polonia sau Ţara Galilor.

Luna aceasta, olandezii mai au două meciuri internaţionale de pregătire, unul împotriva Scoţiei, la Amsterdam, la 22 martie, şi celălalt la Frankfurt, împotriva Germaniei, la 26 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri