Ultima oră
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”
AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj

Tatăl Simonei Halep a luat foc după suspendarea primită de sportivă! Stere Halep: ”100 de ani să-i dea suspendare, nu putem să recunoaştem aşa ceva”

Tenis Publicat pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21314119/1/sth.jpg

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a declarat, miercuri, că este normal ca jucătoarea să fe dezamăgită, “dacă unii vor să o scoată vinovată” şi că trebuie schimbat ceva în “legea internaţională” pentru sportivii cărora li se întâmplă astfel de lucruri.

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial va fi valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Românca poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

"Simona a primit decizia cum aţi auzit. E atât de simplu! E normal să fie dezamăgită, dacă unii vor să o scoată vinovată... Iar eu am declarat, 100 de ani să-i dea suspendare, nu putem să recunoaştem aşa ceva. 

Că vor unii să o scoată vinovată asta e treaba lor. De ce a durat aşa mult până s-a dat decizia ar trebui să-I întrebaţi pe ei. Mie degeaba îmi puneţi această întrebare, că nu ştiu ce să vă spun. Conform legilor, vom ataca decizia. Simona are o stare de spirit foarte bună, ce poţi să faci? Absolut nimic.

Dacă lucrurile merg în acest mod, păcat mare pentru toţi sportivi, i se poate întâmpla oricui. Legea internaţională trebuie să facă ceva pentru aceşti oameni. Să schimbe ceva. Nu se poate ca numai sportivul să fie vinovat.

Nu există aşa ceva în lume! Nu mă interesează alte declaraţii ale unor sportive. Noi suntem curaţi în faţa Domnului şi atâta tot", a spus Stere Halep.

Reacţia Simonei Halep 

Şi Simona Halep a vorbit miercuri despre suspendarea sa, ea declarându-se şocată. Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat că un tribunal independent a suspendat-o pe jucătoarea română de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

”Sunt şocată, aş putea să spun. Ce se întâmplă e o mare nedreptate. Nu am luat nicodată dopaj şi nu m-am dopat absolut niciodată. Toate acestea o să iasă la iveală într-o zi. O să las experţii să discute absolut orice, pentru că ei ştiu mai bine ceea ce s-a întâmplat.

Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi sunt curată. Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere”, a spus Halep.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele