Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

”Te gândeşti, e normal”. Florinel Coman s-a decis cu privire la transferul în străinătate

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21549895/1/profimedia-0842081234.jpg

FCSB şi Universitatea Craiova se întâlnesc duminică de la 20:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Florinel Coman are un sezon de vis la liderul din Superliga. Acesta a marcat de 16 ori şi a oferit 10 pase decisive. Astfel, vedeta lui Gigi Becali ar putea prinde un transfer important după Campionatul European.

Coman mai are contract cu FCSB până în 2028, însă poate fi cumpărat de alt club dacă se achită clauza de reziliere în valoare de 150 de milioane de euro.

Fotbalistul a dezvăluit că şi-ar dori să ajungă în străinătate, însă obiectivul său principal în acest moment este cucerirea titlului.

"Mă gândesc (n.r - la un transfer), dar nu mereu pentru că sunt angrenat în lupta la campionat. Îţi dai seama, te gândeşti, e normal.

Dacă munceşti şi ai realizări, cu siguranţă că visezi şi mai departe. Obiectivul personal este să iau campionatul cu această echipă. Sunt de foarte mult timp aici. M-am ataşat şi este normal să-mi doresc un titlu, mai ales că este Steaua (n.r - FCSB) şi este cea mai iubită echipă din România", a spus Coman, pentru Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele