Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Tenisul mondial, aproape de cutremur! Se cere suspendarea tuturor sportivilor din Rusia şi Belarus. Daniil Medvedev ar putea fi suspendat după ce a devenit lider mondial

Tenis Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20620438/1/profimedia-0665044960.jpg

Rusia continuă să primească sancţiuni extrem de dure pe toate planurile, din cauza războiului pe care Vladimir Putin l-a declanşat în Ucraina.

Din acest motiv, jucătorul de tenis rus Daniil Medvedev ar putea fi suspendat chiar după ce a devenit noul lider mondial ATP.  

Totul din cauza faptului că Federaţia Ucraineană de Tenis a cerut excluderea tuturor sportivilor ruşi şi bieloruşi din circuit. În mai multe sporturi s-au luat deja măsuri drastice sau sunt aproape să se ia, împotriva Rusiei.

„Federaţia Ucraineană de Tenis îşi exprimă cererea către ITF pentru anularea imediată a Federaţiilor Ruse şi Bieloruse de Tenis de la statutul lor de membre în cadrul Tennis Europe. Probabil că motivele nu trebuie explicate, pentru că sunt evidente, dar iată că oferim câteva realităţi: Atacul fără precedent, brutal şi sângeros al Rusiei asupra Ucrainei a început deja de 5 zile. 

Civili sunt omorâţi, inclusiv femei şi copii. Infrastructura e în colaps. Acest război ne împinge ţara cu decenii în urmă. Asta se întâmplă în Europa. Lumea nu a mai văzut aşa ceva de la al Doilea Război Mondial. Rusia şi Belarus nu numai că nu au dreptul să organizeze turnee internaţionale pe teritoriile lor, însă nici nu ar trebui ca sportivi din aceste două ţări să poată participa la competiţii din străinătate. Conducerea Federaţiei Ucrainene de Tenis speră că veţi adopta o poziţie puternică în cazul acestei cereri. 

Preşedintele Sergiy Lagur”, se arată în scrisoarea trimisă de Ucraina către Federaţia Internaţională de Tenis şi Tennis Europe, citat de eurosport.ro. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele