Ultima oră
Neil Lennon, comparat cu un personaj din Las Fierbinţi! "Hai să mergem la Bobiţă" | VIDEO EXCLUSIV Neil Lennon, comparat cu un personaj din Las Fierbinţi! "Hai să mergem la Bobiţă" | VIDEO EXCLUSIV
România – Cehia 1-3, în al doilea meci din Golden League la volei feminin România – Cehia 1-3, în al doilea meci din Golden League la volei feminin
Iga Swiatek a câştigat turneul WTA 1000 de la Roma, în detrimentul Arynei Sabalenka Iga Swiatek a câştigat turneul WTA 1000 de la Roma, în detrimentul Arynei Sabalenka
UTA Arad s-a despărit de un jucător experimentat UTA Arad s-a despărit de un jucător experimentat
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Echipele de start
Surpriză în Liga 2! Una din echipele cu pretenţii a rămas fără antrenor Surpriză în Liga 2! Una din echipele cu pretenţii a rămas fără antrenor

Toni Petrea surprinde! Ce a putut spune antrenorul Chindiei de implicarea lui Becali la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 16 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20921703/1/pet.jpg

Toni Petrea, fost antrenor la FCSB, în prezent tehnician la Chindia Târgovişte, i-a luat apărarea fostului său patron, despre care presa a scris în repetate rânduri că se implică în alcătuirea primului 11 la ”roş-albaştri” sau în efectuarea schimbărilor pe parcusul jocului.

Petrea susţine că pe acest subiect s-a creat o imagine greşită în ochii suporterilor FCSB şi ai fanilor fotbalului românesc. Antrenorul a confirmat că discuta cu Gigi Becali referitor la fotbaliştii care trebuiau introduşi pe teren, cu argumente pro şi contra, însă niciodată latifundiarul nu i-a impus să joace cu cineva anume sau să îi interzică utilizarea vreunui ”roş-albastru”.

În apărarea lui Gigi Becali

Continuând pledoaria în favoarea fostului finanţator, Petrea a afirmat că este normal ca un patron să se implice în afacerea sa pentru a supraveghea ce se întâmplă, chiar dacă nu are cunoştinţe în domeniul respectiv.

”Discuţiile se leagă de ceea ce s-a întâmplat la FCSB. Este un club privat unde există un patron care îşi bagă banii. Nu aş vrea să discut despre chestia asta, dar s-a creat o imagine greşită.

Cu domnul Becali discutam şi veneam cu argumente pro şi contra referitor la jucătorii care trebuie să joace. Nu mi-a spus să joc cu unul sau cu altul. Nu s-a întâmplat aşa ceva.

Dar şi dumneavoastră, dacă aţi avea o afacere, v-aţi implica îndeaproape. Chiar dacă nu aveţi cunoştinţe într-un anumit domeniu, trebuie să supravegheaţi ce se întâmplă. Este normal să îl înţeleg pe domnul Becali. Trăim într-o societate capitalistă, sunt investiţii făcute, automat trebuie să te gândeşti şi la ce poţi să scoţi.”, a declarat Toni Petrea, conform Fanatik.

Toni Petrea a antrenat-o pe FCSB în perioadele iunie 2020 – mai 2021 şi noiembrie 2021 – iulie 2022. În 2020, Petrea a câştigat Cupa României alături de fosta sa echipă.

El a demisionat de la vicecampioană în luna iulie a acestui an. Eşecul din derby-ul cu Rapid, 2-0, în etapa a 2-a din Superligă a fost ultimul meci pentru Toni Petrea la FCSB. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele