Ultima oră
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO

Totul a fost stabilit! Ce are de gând să facă Gigi Becali cu Elias Charalambous: ”Vând şi antrenori!” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21551981/1/conferinta-presa-noi-veniti-fcsb-8-01-2024.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară. Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua, gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

Gigi Becali a adus în discuţie care va fi situaţia tehnicianului Elias Charalambous la FCSB în cazul în care clubul bucureştean va câştiga titlul în Superliga.

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous sunt oamenii care au construit echipa din prezent a FCSB-ului. ”Roş-albaştrii” au 10 puncte avans faţă de clubul de pe locul al doilea.

Astfel, latifundiarul din Pipera a subliniat că are de gând să îi mărească salariul dacă echipa va ajunge în grupele unei competiţii europene.

 ”Vând şi antrenori!” 

”Sunt nebun? Iei campionatul, eşti la 10 puncte... Cum să-i schimb? Dacă îi dă 2 milioane din Arabia lui Charalambous, ce să fac? O să-i dea, o să-i dea, că v-am zis că vând şi antrenori.

L-a luat toată lumea la mişto pe Charalambous şi l-a luat în braţe Dumnezeu. Normal (n.r. că-i măreşte salariul), dacă vorbim despre cupele europene", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele