Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!

Transferul care ne readuce în top. Lille, campioana Franţei, oferă 12 milioane de euro pentru un fotbalist român

Ligue 1 Publicat pe joi, 18:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20240163/1/lille.jpg

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) de la Parma se poate produce în anumite condiţii. Cea mai importantă ţine de suma pe care doritoarele ar fi dispuse să o ofere. Surprinzător sau nu, mijlocaşul român e dorit de Lille, campioana Franţei.

Lille a întrerupt dominaţia PSG-ului, iar acum este în căutarea unor jucători cu care să întărească lotul şi să pregătească în cele mai bune condiţii grupele Ligii Campionilor. Oamenii care se ocupă de transferuri la echipa din ”Hexagon” au pus ochii şi pe Dennis Man, iar Lille este gata să ofere 12 milioane de euro. Cel puţin asta notează mai multe publicaţii de presă internaţională.

Rămâne de văzut dacă Parma va fi de acord cu afacerea, pentru că oameni importanţi din club păreau de neclintit în ceea ce priveşte cedarea mijlocaşului român. ”Din fericire, singura rază de lumină a fost Dennis Man: a demonstrat o mare dorinţă de a se afirma, a dat pase, a creat spaţii a dat goluri de o fineţe remarcabilă. Parma trebuie să înceapă reconstrucţia de la el”, scriau cei de la parmalive.com, zilele trecute.

Două goluri şi o pasă de gol a reuşit Dennis Man pentru Parma, în 14 meciuri, în întreg sezonul trecut de Serie A.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele