Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Transferul lui Marco Dulca, de la FCSB la Chindia, în impas? Anunţul preşedintelui târgoviştenilor

FCSB Publicat pe 6 ian 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20973349/2/fc-botosani-fcsb-cupa-romaniei-betano-8-12-2022.jpg

Revenirea lui Marco Dulca (23 de ani) de la FCSB la Chindia Târgovişte s-ar putea să nu mai aibă loc, internaţionalul român de tineret fiind interesat şi de posibilitatea de a evolua în străinătate.

Marcel Ghergu, oficial al Chindiei, a declarat că transferul nu a fost încă realizat, totul putând să se definitiveze săptămâna viitoare. Ghercu i-a transmis mijlocaşului defensiv că este dorit înapoi, însă, dacă întârzie să ofere un răspuns, trupa pregătită de Toni Petrea va fi nevoită să se reorienteze.

”N-am rezolvat transferul. Nu ştiu de unde a apărut treaba asta. E adevărat că am vorbit cu el, dar urmează să stabilim totul săptămâna viitoare. Am vorbit şi cu tatăl lui, dar a rămas ca săptămâna viitoare să ne reauzim.

Dar nu e în cantonament, aşa cum înţeleg că s-ar fi spus. Noi ni-l dorim, dar cu cât întârzie mai mult trebuie să ne luăm alte măsuri. Sincer, am discutat şi cu el şi cu tatăl lui, dar în momentul de faţă nu e nimic rezolvat!”, a spus Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei Târgovişte, pentru ProSport.

Oficialul târgoviştenilor a răspuns sarcastic atunci când a fost întrebat dacă Marco Dulca are vreo ofertă din străinătate: ”Da, da, are vreo 10 oferte din străinătate. Nu ştiu dacă are oferte din afara ţării.”.  

13 meciuri a jucat Marco Dulca pentru FCSB în stagiunea curentă, fără să marcheze vreun gol sau să furnizeze o pasă decisivă. El este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 800.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele