Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

Transferurile Rapidului din acest sezon, puse la zid de un fost antrenor din Giuleşti: ”Pentru mine el este o mare dezamăgire. Mutu l-a vrut foarte mult!” ǀ VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21092362/2/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-20-01-2023-1.jpg

Echipa Sepsi OSK a învins luni, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii. Este prima victorie din istorie a lui Sepsi în faţa Rapidului.

Începutul meciului de la Sf Gheorghe a fost întârziat cu cinci minute, după un protest al jucătorilor rapidişti faţă de faptul că nu toţi suporterii vişinii au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe.

În minutul 15 al partidei, ultraşii echipei Rapid au părăsit stadionul, în semn de protest că o parte dintre ei au fost opriţi să intre la meci, pentru că ar fi depăşit numărul de locuri alocat galeriei bucureştene pentru acest meci.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 26 de Tudorie, după gafe în şir ale apărării giuleştenilor. Rapid a avut primul şut pe poartă abia în minutul 53. Gazdele au majorat avantajul în minutul 86, când Ştefănescu a înscris după o pasă cu călcâiul a lui Rondon.

Este prima victorie din istorie reuşită de Sepsi în faţa echipei Rapid şi al doilea succes al lui Cristiano Bergodi împotriva formaţiei giuleştene, după 16 ani.

La finalul meciului, fostul antrenor din Giuleşti, Dan Alexa, a analizat situaţia de la Rapid. El consideră că Rapid nu a fost cea mai inspirată, când a făcut transferuri în acest sezon. De asemenea, el a ţinut să menţioneze că a fost foarte dezamăgit de Andrei Ciobanu, jucător care nu a confirmat în Giuleşti. 

”Pentru mine el este o mare dezamăgire. Mutu l-a vrut foarte mult!”

”Din păcate, achiziţiie nu au reuşit să confirme. Sunt nişte jucători... Uite, Ciobanu, pentru mine este o mare dezamăgire. E un transfer pe care Mutu l-a vrut foarte mult. Ongenda. Jayson Papeau are o scuză cu accidentarea.

Jucători exponenţiali sunt Moldovan care a venit din Liga 2, Săpunaru, Grigore. Morais, cel mai bun jucător al lor. Onea a confirmat. Sunt aşteptări mult mai mari de la jucătorii veniţi. Asta a fost una dintre probleme. Aşa, după nume, Rapid are un lot bun. E mai bun decât cel al lui Sepsi”, a spus Dan Alexa, la Prima Sport.

În clasament, Rapid are 28 de puncte şi este pe locul 5, iar Sepsi ocupă locul 6, cu 24 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele