Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Trei tehnicieni consacraţi sunt în cursă să fie principali la Petrolul

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21519707/2/petrolul-ploiesti-politehnica-iasi-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Ultima etapă a sezonului regular a adus o demitere! Petrolul Ploieşti a anunţat că s-a despărţit de comun acord de antrenorul Florin Pîrvu.

Acesta era un tehnician cu vechime în Superliga, fiind la ”lupii galbeni” de mai bine de un an.

  • 16 victorii, 16 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri e bilanţul lui Pîrvu la Petrolul.

Cu Florin Pîrvu pe bancă, Petrolul a terminat sezonul trecut pe locul 8, iar în actuala ediţie de campionat a avut un parcurs care a dat speranţe pentru o calificare în play-off, cu victorii obţinute în faţa Rapidului, chiar în Giuleşti, contra campioanei en-titre, Farul Constanţa, sau, în Bănie, împotriva Universităţii Craiova.

În total, Florin Pîrvu i-a condus pe „lupi” în 48 de partide oficiale (45 în Superliga şi 3 în Cupa României), bilanţul său fiind de 16 victorii, 16 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Trei antrenori cunoscuţi sunt pe lista de înlocuitori

Prahovenii se pare că iau în calcul trei nume sonore din fotbalul românesc. Cei de la GSP scriu că este vorba despre: Liviu Ciobotariu, Marius Şumudică şi Eugen Neagoe.

Doar ultimul se află sub contract, fiind principal la CFC Argeş, cu care are parte de un sezon modest în Liga 2.

Ciobotariu este liber de contract din noiembrie, după ce a plecat de la Sepsi, iar Şumudică a reziliat în această săptămână cu turcii de la Gaziantepspor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri