Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Turris Turnu-Măgurele se retrage din Liga 2, din cauza problemelor financiare

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19883172/1/turnu.jpg

Turris Turnu-Măgurele se retrage din Liga 2 din cauza problemelor financiare, după ce sezonul trecut a pierdut promovarea în primul eşalon la ultima fază a partidei cu Rapid.

Formaţia olteană s-a fondat în anul 1965, iar în ultimele sezoane a fost susţinută puternic financiar, fiind construit un stadion cu toate facilităţile, dar treptat lucrurile s-au stricat, iar jucătorii nu au mai fost plătiţi şi au decis să părăsească echipa.

Fostul antrenor a vorbit despre haosul de la club din ultima vreme

„Am fost dat afară pe Facebook, m-a sunat un prieten care mi-a comunicat vestea. A fost strategia celor de acolo. Şi-au dorit o schimbare, pe care n-am înţeles-o… Mai erau câteva etape de campionat şi se putea trage linie. Era important să fim în primele 6… Eram acolo!

După plecarea mea, jocul n-a mai fost convingător, au fost rezultate slabe. Echipa a căzut în clasament, dar totuşi sunt la 4 puncte de playoff, dacă ne uităm atent pe clasament. Am fost mereu în conflict cu preşedintele. Din cauza lui am plecat şi prima oară.

La celebrul meci cu Rapid i-am rugat pe colaboratori să nu mă anunţe despre evoluţia scorului pe celelalte stadioane. Eram interesat să câştig doar meciul ăsta. Când am văzut reacţia jucătorilor, mi-am dat seama că am ratat promovarea”, a declarat Linkar, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele