Ultima oră
Ante Roguljic nu rămâne la Universitatea Cluj. Croatul va fi în lotul altei formaţii din Superliga Ante Roguljic nu rămâne la Universitatea Cluj. Croatul va fi în lotul altei formaţii din Superliga
E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”

E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”

Ultima etapă a sezonului regular a adus demiterea unui antrenor!

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21518914/1/liga-1.jpg

Ultima etapă a sezonului regular a adus o demitere! Petrolul Ploieşti a anunţat că s-a despărţit de comun acord de antrenorul Florin Pîrvu.

Acesta era un tehnician cu vechime în Superliga, fiind la ”lupii galbeni” de mai bine de un an.

  • 16 victorii, 16 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri e bilanţul lui Pîrvu la Petrolul.
”Ca urmare a unei decizii luate de comun acord, colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul principal Florin Pîrvu a ajuns, astăzi, la final, la aproape un an şi o lună distanţă de la momentul în care tehnicianul prelua conducerea echipei noastre.
 
Cu Florin Pîrvu pe bancă, cel care a dus mai departe munca unui alt petrolist, Nicolae Constantin, Petrolul a terminat stagiunea precedentă pe locul 8, iar în actuala ediţie de campionat a avut un parcurs care a dat speranţe justificate pentru o calificare în play-off, cu victorii obţinute în faţa Rapidului, chiar în Giuleşti, contra campioanei en-titre, Farul Constanţa, sau, în Bănie, împotriva Universităţii Craiova.
 
În total, Florin Pîrvu i-a condus pe „lupi” în 48 de partide oficiale (45 în Superliga şi 3 în Cupa României), bilanţul său fiind de 16 victorii, 16 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.
 
Componenţa viitorului staff tehnic al echipei noastre va fi comunicată în perioada următoare, imediat ce aceasta va fi definitivată”, au anunţat prahovenii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri