Ultima oră
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia
Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului
Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial în lupta pentru promovare
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”

ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Superliga Publicat pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21563623/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-farul-constanta-superliga-superbet-30-10-2023.jpg

Partida Farul - CFR Cluj, din runda 5 a play-off-ului Superligii, va avea loc vineri, de la 20:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale meciurilor din campionatul României se văd în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

A fost delegată brigada de arbitri pentru duelul de la Constanţa

Arbitrul Florin Andrei va conduce la centru partida Farul Constanţa – CFR Cluj, care se dispută vineri, de la ora 20.30, în etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

Centralul va fi ajutat la cele două linii de Mircea Mihail Grigoriu şi Ovidiu Artene.

Arbitri VAR vor fi Sorin Costreie şi Marius Cristian Marchidanu, iar rezervă Iulian Dima.

Observator de arbitri la acest joc va fi Vasile Bratu.

Farul vine după victoria cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova, din runda trecută şi a intrat în lupta pentru locurile ce duc în preliminariile cupelor europene. Constănţenii se află pe poziţia a 4-a în Superliga, la doar 2 puncte de CFR Cluj, ocupanta locului 2.

De cealaltă parte, CFR vine după înfrângerea de acasă, scor 1-0, cu FCSB şi are 31 de puncte în acest moment. Ardelenii îşi doresc să încheie sezonul pe poziţia a doua, dar nu vor avea o misiune uşoară.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în finalul campionatului regulat, când duelul s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

Brigada de arbitri ce va conduce partida FC Hermannstadt - FC Botoşani

În cealaltă partidă a zilei, FC Hermannstadt o întâlneşte pe FC Botoşani, într-un duel ce face parte din runda 5 din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Ferencz Tunyogi, Andrei Constantinescu – Mihai Motan

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs, Raul Constantin Ghiciulescu

Observator: Marcel Savaniu

Înaintea acestui duel, FC Hermannstadt ocupă primul loc din play-out, cu 27 de puncte, la egalitate cu Oţelul şi UTA. Sibienii vin după victoria de la Arad, scor 3-1, şi îşi pot consolida locul 7, poziţie care duce la barajul de Conference League.

De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe penultimul loc, cu 17 puncte, la 4 lungimi de prima poziţie care le asigură rămânerea în Superliga. Moldovenii au moralul ridicat înaintea acestei partide, după ce în ultima etapă au câştigat pe teren propriu, cu FCU Craiova, scor 4-1.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria lui FC Hermannstadt, scor 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele