Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

Uluitor! Câte bilete s-au vândut pentru meciul care o poate face pe FCSB campioană

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21557784/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-1.jpg

FCSB şi Rapid se întâlnesc sâmbăta viitoare, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Faptul că FCSB este foarte aproape de cucerirea titlului îi face pe fani să vină la stadion. Deşi mai este o săptămână până la derby-ul dintre lider şi Rapid, un număr uriaş de bilete au fost vândute.

Mihai Stoica a scris, pe reţelele de socializare, că numărul total de bilete vândute a ajuns la 20.000.

”PESTE 20.000 de bilete deja emise pentru meciul de PESTE o săptămână”, a scris Mihai Stoica.

FCSB ar putea să fie chiar matematic campioană după meciul cu Rapid! Pentru ca acest lucru să se întâmple, formaţia lui Becali trebuie să le învingă pe CFR Cluj şi Rapid, iar Universitatea Craiova şi CFR Cluj să obţină maxim un punct din duelurile cu Sepsi, respectiv Farul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele