Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Un milion de euro de la FCSB pentru Marius Ştefănescu!

FCSB Publicat pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21443441/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-play-off-superliga-superbet-3-04-2023.jpg

FCSB a încercat să îl transfere pe Marius Ştefănescu (25 de ani), cel mai ”curtat” fotbalist al formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, în schimbul sumei de un milion de euro.

Informaţia a fost dezvăluită de Mihai Stoica, preşedintele Consiliului Administrativ al liderei Superligii, care nu a negat posibilitatea ca FCSB să revină cu o altă ofertă către covăsneni.

FCSB, interesată în continuare de Marius Ştefănescu

"Şi pe Ştefănescu s-a oferit un milion. Hadnagy spune 700.000, dar ei au 50% din Ştefănescu. Aici e o problemă. (n.r. - Voi aţi dat un milion?) Da, ceilalţi 50% aparţin lui Mihai Georgescu. În momentul în care cumpără şi ceilalţi 50%, atunci discutăm. Cam pe acolo a fost oferta", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Marius Ştefănescu a jucat în 29 de meciuri, în toate competiţiile sezonului, pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, în care a marcat de 6 ori şi a oferit 5 pase de gol.

1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu în prezent, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele