Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Un star din Premier League este acuzat de violenţă domestică! "Am avut nevoie de operaţie şi de peste 40 de copci"

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21289321/1/profimedia-0775600460.jpg

Anthony este unul din cei mai importanţi jucători de la Manchester United. Totuşi, brazilianul este din nou cap de afiş în Anglia pentru ceva ce nu are legătură cu fotbalul.

Gabriela Cavallin, în vârstă de 22 de ani, a avut o relaţie cu Anthony. Aceasta a depus în două rânduri plângere la poliţie pe numele jucătorului, ultima dată în urmă cu doar câteva zile.

Fotbalistul este acuzat de violenţă domestică, agresiune şi ameninţări cu moartea.

Într-un interviu pentru Record TV, Gabriela Cavallin a povestit calvarul pe care l-a îndurat încă de pe vremea când Anthony juca la Ajax.

"M-a apucat de mâini, m-a aruncat pe pat şi a sărit pe mine. Când a făcut asta, proteza mea de silicon a fost dislocată, nu puteam să mai respir. Am crezut că mor, simţteam o durere puternică în piept şi nu mai aveam aer.

Am avut nevoie de operaţie şi de peste 40 de copci pentru a repara proteza din zona sânilor.

M-a ameninţat cu moartea în repetate rânduri. M-a ţinut captivă în casă, între orele 22:00 şi 03:30. Mi-a luat valiza, mi-a luat paşaportul, geanta. Mi-a spart şi telefonul.

Într-o altă zi, a început să mă lovească, m-a apucat de păr, a aruncat cu apă pe mine. M-am lovit la cap, apoi am văzut că mi-a provocat o tăietură. Am plâns ore în şir." sunt doar câteva din declaraţiile făcute de Gabriela Cavallin.

Anthony a ajuns la Manchester United în 2022, după ce "diavolii roşii" au plătit nu mai puţin de 95 de milioane de euro olandezilor de la Ajax.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele