Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Urmează meciul sezonului pentru Astra. ”Fiecare trebuie să dea mai mult, eu am venit cu inima deschisă aici şi sper să se întâmple acest lucru”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20191591/1/badea.jpg

FC Voluntari a dispus în deplasare, în direct pe Look Sport+, de Astra Giurgiu, cu scorul de 3-0. Pentru formaţia pregătită de Ionuţ Badea se anunţă un final de sezon extrem de greu, jucătorii par cu moralul la pământ, iar retrogradarea suflă în ceafă fostei campioane, fiind pe loc de baraj, la doar un punct de Hermannstadt, prima echipă ce se află pe loc direct de Liga 2.

Ionuţ Badea a comentat situaţia delicată a giurgiuvenilor. Astra joacă în ultima etapă din play-out contra Viitorului Constanţa, iar orice rezultat în afară de victorie ar putea însemnat retrogradarea. Hermannstadt este la doar un punct în spate, ardelenii fiind pe primul loc ce duce în Liga 2.

„E o înfrângere usturătoare pentru noi. Am întâlnit o echipă foarte agresivă şi lăsată, cumva, să fie agresivă. Este doar o realitate. Energia fiind mai bună pentru ei, au şi marcat în nişte situaţii care puteau fi uşor evitate.

Lipsa noastră de atenţie a făcut să luăm trei goluri care puteau fi evitate. Este o finală pe care am disputat-o, mai este încă una. Nu am timp pentru a mai face războaie şi pentru a schimba lucrurile din temelii.

Fiecare trebuie să dea mai mult, eu am venit cu inima deschisă aici şi sper să se întâmple acest lucru şi din partea grupului. E un moment greu, nimeni nu spune că e uşor, ştiam acest lucru. Erau aceste două obiective pe care mi le-am propus, să câştigăm Cupa şi să ne salvăm.

Sunt puţine zile puse în joc, am avut acest lucru în minte de la început. Am prins o zi foarte proastă, capitalul de încredere pe care îl acumulasem s-a dus destul de repede. Sunt situaţii moştenite, toată lumea ştie ce a fost aici.

În momentul de faţă contează ce facem la Viitorul, apoi urmează Cupa”,
a declarat Badea, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri