Ultima oră
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun
VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Valtteri Bottas a strâns aproape 150.000 de dolari pentru Movember cu calendarul său sexy

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21404970/1/bot.jpg

Finlandezul Valtteri Bottas a publicat un calendar cu fotografii nud cu el pentru a ajuta campania Movember împotriva cancerului de prostată. El a strâns aproape 150.000 de dolari, relatează L'Equipe.

Bottas (34 de ani), pilot la Alfa Romeo în acest sezon şi câştigător a zece GP-uri de F1, a anunţat joi că vânzările calendarului său sexy au generat aproximativ 150.000 de dolari. Banii vor fi donaţi campaniei Movember pentru combaterea cancerului de prostată.

Calendarul în cauză conţine fotografii cu Bottas dezbrăcat (dar fotografiat doar din spate). Ideea a pornit de la o fotografie făcută de iubita pilotului finlandez. În fotografie, Bottas era întins gol într-un pârâu. Fotografia a avut un mare succes pe reţelele de socializare şi a fost apoi vândută în scop caritabil.

"Am primit întrebări de genul: "De ce ai făcut asta? De ce vrei să-ţi arăţi c..." a declarat Bottas pentru speedcafe.com. "Dar când am explicat aspectul caritabil, oamenii au înţeles, iar noi ne-am distrat foarte mult, după cum vă puteţi imagina, făcând aceste fotografii".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele