Ultima oră
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off

Vasile Miriuţă, despre "eşecul" lui Liviu Ciobotariu la Sepsi. "Poate a fost şi băiat prea bun!" | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21466382/1/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-16-09-2023.jpg

Sepsi a învins-o fără drept de apel pe Poli Iaşi, scor 6-0, în prima etapă de la reluarea Superligii. Partida a avut loc luni, de la ora 17:00, în direct pe Prima Sport 2.

La pauză. scorul era deja 3-0 pentru gazde, în urma golurilor reuşite de Ştefănescu (min. 19), Matei (min. 36) şi Păun (min. 42). În repriza secundă, covăsnenii au mai marcat de trei ori prin Kallaku (min. 63), Ştefănescu (min 84) şi Bălaşa (min. 88).

Sepsi OSK traversează o perioadă foarte bună şi este neînvinsă de la venirea noului antrenor Storck. În ultimele 6 meciuri, formaţia din Sfântu Gheorghe a bifat 4 victorii şi 2 egaluri, iar cu victoria de astăzi îşi consolidează locul 5 în campionat, cu 33 de puncte dupa 22 de etape.

Vasile Miriuţă, fostul antrenor al lui Dinamo şi CFR Cluj, consideră că ceea ce s-a întamplat la Sepsi cu Liviu Ciobotariu nu a fost în totalitate vina tehnicianului.

"A plecat Liviu, a venit Storck, bravo lui. A demonstrat că e un antrenor bun şi uite că echipa funcţionează. Nu se mai duc la preşedinte să se plângă.

Îmi place Liviu Ciobotariu, chiar e un antrenor bun, dar uite că schimbarea asta a fost de bun augur. Am câteva reţineri şi faţă de câţiva jucători. Au fost acele scandaluri care au făcut ca echipa să nu funcţioneze la maxim.

Poate Ciobotariu a fost şi băiat prea bun. Când jucătorii se duc la preşedinte în birou,  e clar că ai pierdut vestiarul. Indiferent cine ai fi. N-a avut mână de fier? Păi ce vreţi, să îi ia să îi bată. Prin comunicare se pot rezolva multe.", a spus Vasile Miriuta, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele