Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Vestea pe care o aşteptau toţii fanii lui Dinamo! ”A semnat!”

Dinamo Publicat pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21507847/2/dinamo-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-27-02-2024-1.jpg

Dennis Politic intenţionează să rămână la Dinamo şi din vară, mai ales dacă echipa se salvează de la retrogradare.

De asemenea, jucătorul a subliniat că îi apreciază extrem de mult pe suporterii echipei, care îi ajută pe fotbalişti să lupte mai departe. Politic a mai spus că a fost bucuros atunci când a primit oferta de la Dinamo, ţinând cont de istoria clubului în fotbalul autohton.

”(n.r. despre situaţia contractuală de la Dinamo) Deocamdată nu m-am gândit. Programul e foarte încărcat. Antrenamente, meciuri, iar eu încerc să mă concentrez pe fiecare meci. Obiectivul e salvarea, să rămânem în prima ligă şi după aia mă voi gândi şi la asta. 

(vrei să continui la Dinamo dacă vă salvaţi de la retrogradare?) Bineînţeles! Sunt aici, mă simt bine, sunt foarte fericit că sunt aici şi sper din toată inima să ne salvăm. Dinamo este un club foarte mari, cu fani extraordinari. Am fost surprins de ceea ce am găsit aici. Sunt plăcut impresionat de fani, de tot şi sunt foarte fericit să fiu aici.

Dinamo a fost şi va rămâne o echipă foarte mari. În momentul în care a venit Dinamo cu oferta, am fost plăcut surprins să văd că un club de asemenea mărime mă doreşte. Am venit cu cea mai mare bucurie”, a spus Dennis Politic pentru Orange Sport.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Politic, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele