Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Veteranul Adnan Aganovic, dorit de o formaţie din Superliga. ”Jucătorul este în atenţia antrenorului”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21443575/1/aga.jpg

Ajuns la 36 de ani, Adnan Aganovic este pe lista lui Dinamo, care caută soluţii în această iarnă pentru a se salva de la retrogradare.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi este de părere că mijlocaşul croat va rămâne la echipa sa, fiind în planurile antrenorului Bernd Storck, care e mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie.

"Nu pleacă nimeni. Nu cred că Aganovic nu vrea să mai stea aici. A fost accidentat, şi-a revenit, este în calculele lui Sepsi OSK.

Am citit şi eu de interesul lui Dinamo, sunt speculaţii, sută la sută nu pleacă de la Sepsi. Jucătorul este în atenţia antrenorului, a clubului. Bernd Storck mi-a spus clar că nu are nevoie de niciun jucător, vrea să continue cu cei de acum.

A zis că vreme de zece zile în Antalya va vedea ce poate fiecare fotbalist. Nici nu a cerut vreun jucător. De fapt, mai avem un singur loc liber pe lista A, vom vedea dacă se va întâmpla ceva în mercato",
a dezvăluit Dioszegi, pentru GSP.ro

FCSB, interesată în continuare de Marius Ştefănescu

"Şi pe Ştefănescu s-a oferit un milion. Hadnagy spune 700.000, dar ei au 50% din Ştefănescu. Aici e o problemă. (n.r. - Voi aţi dat un milion?) Da, ceilalţi 50% aparţin lui Mihai Georgescu. În momentul în care cumpără şi ceilalţi 50%, atunci discutăm. Cam pe acolo a fost oferta", a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Marius Ştefănescu a jucat în 29 de meciuri, în toate competiţiile sezonului, pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, în care a marcat de 6 ori şi a oferit 5 pase de gol.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Ştefănescu în prezent, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele