Ultima oră
FCSB îşi poate pierde una din vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una din vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”

Victorie mare pentru Răzvan Lucescu în Grecia. PAOK a revenit după ce a fost condusă

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21546867/1/paok-lamia.jpg

PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Lamia, în etapa a treia din play-off-ul Super Ligii din Grecia.

Oaspeţii de la Lamia au deschis scorul în minutul 7, prin Ruben Martinez, iar elevii lui Răzvan Lucescu au reuşit să egaleze abia în minutul 45+1, prin Michailidis. După pauză, tehnicianul român a fost inspirat şi, la scorul de 1-1, în minutul 65, l-a aruncat în luptă pe Stefan Schwab. Şi internaţionalul austriac a schimbat soarta partidei. A marcat golul prin care gazdele au preluat conducerea, în minutul 70, iar în minutul 88 a transformat un penalti şi a stabilit scorul final 3-1 pentru PAOK.

În clasament, PAOK este pe primul loc, cu 60 de puncte, la un punct distanţă de ocupanta locului secund, AEK Atena, şi la trei de Olympiacos Pireu – formaţia care încheie podiumul în Grecia. Lamia este pe locul 6, cu 34 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri