Ultima oră
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt
VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile! VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile!
VIDEO | Tyson Fury lasă să înţeleagă că arbitrii i-au dat victoria lui Usyk din cauza războiului din Ucraina VIDEO | Tyson Fury lasă să înţeleagă că arbitrii i-au dat victoria lui Usyk din cauza războiului din Ucraina
VIDEO | Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a învins pe englezul Tyson Fury şi a devenit campion incontestabil la categoria grea VIDEO | Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a învins pe englezul Tyson Fury şi a devenit campion incontestabil la categoria grea
Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, şi-a reluat antrenamentele cu o săptămână înainte de Roland Garros Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, şi-a reluat antrenamentele cu o săptămână înainte de Roland Garros

VIDEO | Adrian Mihalcea obţine o victorie mare, la capătul unui meci tensionat. ”Se pare că mesajul meu a ajuns acolo unde trebuie!”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21103123/1/gloria-buzau-csa-steaua-liga-2-casa-pariurilor-22-04-2023.jpg

Formaţia Steaua a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Gloria Buzău, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii a II-a.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Lopez, în minutul 71.

Adrian Mihalcea a fost eliminat în finalul partidei, deoarece a aruncat o minge în teren. Acesta a declarat că gestul nu a ajutat echipa cu nimic şi a punctat că are probleme serioase de lot.

 

"A fost o victorie muncită, contra unei echipe foarte bune. Astăzi am avut aceeaşi atitudine ca şi la Galaţi, dar diferenţa a făcut-o golul înscris. Vreau să mulţumesc publicului, te ajută în momentele grele, şi cam asta trebuie să fie atmosfera la Buzău dacă vrem să batem în continuare.

(n.r despre eliminare) Suntem din ce în ce mai puţini. Pe lângă prostia pe care am făcut-o şi voi lipsi la următorul meci, o idioţenie pentru că nu m-a ajutat cu nimic, l-am pierdut pe Dudu, şi cele două schimbări, din prima repriză şi de la pauză, două rupturi musculare şi jucători care vor lipsi”
, a spus Mihalcea, la finele partidei.

În clasament, Steaua este lider, cu 47 de puncte, iar Gloria Buzău este pe locul 5, cu 37 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele