Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO | ”Am avut aşteptări mari”. Eşecul cu Petrolul a provocat o mare dezamăgire la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21467323/1/patriche.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic.

Căpitanul lui Dinamo, Răzvan Patriche a declarat că au fost aşteptări mari pentru acest meci, însă ”câinii” nu au obţinut nici măcar un punct.

”Am avut aşteptări mari, din păcate nu am reuşit să aducem niciun punct. Am jucat pe un teren dificil. A fost un meci de luptă pe care l-am pierdut din păcate. Un teren greu, îngheţat şi moale, fiecare echipă a aşteptat greşeala celeilalte. 

Eu zic că echitabil era un rezultat de egalitate. Cu siguranţă echipa va arăta altfel, colegii noi se vor integra şi ei. Probabil va fi un nou meci de luptă, trebuie să aducem puncte”, a spus Patriche, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele