Ultima oră
Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea” Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea”
Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest
Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi
Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma

VIDEO | ANUNŢ TRANŞANT DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU SPANIA: "DACĂ NU BATEM MALTA, SĂ NE LĂSĂM DE FOTBAL"

Video Publicat pe 6 sep 2019
mail-share icon Email

Tricolorii au pierdut cu Spania şi fac din nou calcule pentru calificarea la Campionatul European. România e acum pe locul patru, la 8 puncte de liderul Spania. Cum de câştigarea grupei nu poate fi vorba, locul doi rămâne singura opţiune pentru ca jucătorii lui Contra.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele