Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO | Arsenal - Nottingham 2-1. ”Tunarii” s-au impus cu ceva emoţii, dar reuşitele superbe a lui Nketiah şi Saka au făcut diferenţa

Premier League Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21278892/8/profimedia-0796455577.jpg

Arsenal a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Nottingham Forest, într-un meci din prima etapă a Premier League. Meciul a putut fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet.

Arsenal a dominat prima repriză a meciului de pe Emirates, atunci când a şi înscris de două ori. Eddie Nketiah a deschis scorul în minutul 26, din pasa lui Martinelli, iar Bukayo Saka a făcut 2-0 în minutul 32. „Tunarii” au pus presiune în continuare, dar nu au mai reuşit să îşi mărească avantajul de pe tabelă.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 82, la golul lui Taiwo Awoniyi, şi au devenit mai periculoşi pe finalul de meci. Gazdele au ştiut însă cum să-şi păstreze avantajul de un gol şi Arsenal a câştigat primul meci disputat în noul sezon din Premier League, scor 2-1.


Arsenal - Nottingham 2-1 (Nketiah 26, Saka 32 / Awoniyi 82)

Echipele de start:

  • Arsenal: Ramsdale - T. Partey, White, Saliba, Timber - Odegaard, Rice, Havertz - Saka, Nketiah, Martinelli
  • Rezerve: Gabriel, Emile Smith Rowe, Kiwior, Tomyiasu, Trossard, Jorginho, Fabio Vieira, Nelsson, Karl Hein
  • Antrenor: Mikel Arteta
  •  
  • Nottingham Forest: Turner - McKenna, J. Worral, Boly - Aina, Mangala, Yates, Aurier - Gibbs-White, B. Jhonson, Danilo
  • Rezerve: Williams, Kouyate, Awoniyi, Wood, Niakhate, Elanga, Freuler, O'Brien, Horvath
  • Antrenor: Steven Cooper

Min. 90+8: Final de meci! ”Tunarii” s-au impus cu ceva emoţii, dar reuşitele superbe a lui Nketiah şi Saka au făcut diferenţa

Min. 82: GOOOL marcat de Nottigham! ”Pădurarii” au prins-o descoperită în apărare pe Arsenal, iar Elanga l-a servit perfect pe Awoniyi, care a îndeplinit o formalitate.

Min. 76: ”Tunarii” au fost aproape să înscrie din nou! Rice a primit la marginea careului, dar şutul englezului a fost respins de Turner în bară şi Arsenal obţine doar un corner.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+7: La pauză scorul este 2-0 pentru Arsenal în faţa formaţiei Nottingham!

Min. 32: GOL Arsenal! Saka le dublează avantajul ”tunarilor” cu un eurogol marcă înregistrată la colţul lung.  

Min. 26: GOL Arsenal! Nketiah deschide scorul după o pasă superbă livrată de Martinelli dintr-o piruetă. 

Min. 11: Ocazie mare pentru Nottingham! Jhonson şutează peste poartă, deşi a scăpat singur cu portarul Ramsdale.

Update: Din cauza unor probleme la turnicheţi, startul meciului este amânat cu 30 de minute, astfel că partida va începe de la ora 15:00. 

Min. 1: A început meciul!


Arsenal a început excelent noua stagiune, după ce a câştigat FA Community Shield în faţa lui Manchester City, scor 5-3 în urma loviturilor de departajare. ”Tunarii” debutează în Premier League pe teren propriu şi vor să dea uitării titlul pierdut în detrimentul ”cetăţenilor”.

Trupa lui Arteta îşi propune cu siguranţă câştigarea trofeului Premier League, după ce sezonul trecut au terminat pe poziţia secundă.

De cealaltă parte, Nottingham Forest a încheiat stagiunea trecută pe locul 16, la doar 4 puncte de primul loc retrogradabil.

”Roşii” nu par la prima vedere o echipă de speriat, dar pot fi imprevizibili, lucru pe care l-au reuşit în ultima întâlnire cu Arsenal, când s-au impus în faţa formaţiei lui Arteta cu 1-0, deşi pierduseră în turul campionatului cu 5-0 în faţa aceleaşi echipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele